Boeken algemeen

zondag 7 juni 2015

Nooit verliefd (Verboden vrucht #2) - Abbi Glines

"Hij heeft andere dochters. Twee. En ze zijn... mooi. Hun haren zijn als engelenharen. En ze hebben een mama die ze buiten laat spelen, waar ze vies worden. Ze droegen gympen. Vieze gympen.' Nan was jaloers op die vieze gympen. Onze moeder wilde altijd dat ze perfect was. Ze had nog nooit gympen gehad."



Zoals ik gisteren in mijn stukje over Bijna verliefd, het eerste deel van deze serie schreef, was ik heel snel door dit boek heen. Een dagje lekker lezen in de tuin.

In dit boek gaat het verhaal van Blaire en Rush verder.
Bij het schrijven over dit boek kan ik er niet omheen om een beetje (zo weinig mogelijk) te spoileren over deel 1. (ik spoiler, jij spoilert, wij spoileren... de spellingscontrole is het er niet mee eens.)
Heb je Bijna verliefd dus nog niet gelezen en wil je dat wel gaan doen, dan kun je nu misschien beter niet verder lezen.

Zelf weten, ik heb je gewaarschuwd.

Aan het eind van deel 1 (je kan nog stoppen met verder lezen) neemt Blaire afscheid van Rush. Ze vindt dat ze alleen verder zal moeten.
Ze trekt in bij de oma van Cain. Cain is een goede vriend van haar, maar ook een ex-vriendje die er tijdens een moeilijke periode in haar leven niet voor haar was.
Cain hoopt nog steeds dat ze ooit weer bij elkaar komen en probeert, door er nu wel altijd voor haar te zijn, goed te maken dat hij er toen niet voor haar was.
Alleen heeft Blaire te maken met problemen waar ze Cain niet over kan en wil vertellen:
Blaire is zwanger. (Goh, dat zat er in deel 1 ook niet aan te komen ofzo...)
Ze wil het vooralsnog aan niemand vertellen, maar er zijn toch al snel een aantal mensen die het zelf ontdekken.
Blaire weet dat ze het ook aan Rush zal moeten vertellen, maar daar is ze nog niet klaar voor. Wel gaat ze terug van Summit, Alabama naar Rosemary Beach, Florida.
Eens kijken of ze Rush en zijn familie kan ontlopen...

Het antwoord daarop kan je denk ik wel bedenken.

Dit boek is anders geschreven dan Bijna verliefd. Bijna verliefd werd helemaal vanuit Blaire geschreven. Nooit verliefd wisselt tussen Blaire en Rush. Dat vond ik wel een leuke verandering.
Ik ben benieuwd hoe dat in Voor altijd verliefd zal zijn.

Voor vandaag ben ik in elk geval even klaar met de luchtigheid in deze boeken en ga ik er iets anders bij pakken om te lezen.

Sterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjes

23430488Titel: Nooit verliefd
Auteur: Abbi Glines
Originele titel: Never too far
vertaling: Saskia Peeters
uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
verschijningsdatum: september 2014
ISBN: 978 90 452 0618 9 (e-book)
aantal pagina's: 200

1 opmerking:

  1. Geen mens is God, maar er is een man die ik vertrouw en hij doet wonderen met spreuken, zijn naam is Lord Bubuza. hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail::: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen