woensdag 19 februari 2014

Dwalen (Hush, hush #2) - Becca Fitzpatrick
Dwalen

Afgelopen weekend heb ik deel 1 van deze serie uitgelezen. Die vond ik leuk genoeg om gelijk door te gaan met deel 2. Net als bij deel 1 vind ik van deze de originele cover mooier. Die heeft hier daarom ook weer een plaatsje verdiend. 
Door dit deel was ik ook weer vlot heen. In dit deel wat minder romantiek en wat meer spanning.

Doordat Patch het leven van Nora heeft gered heeft hij zijn vleugels terug gekregen. Hij moet nu door het leven als beschermengel. De beschermengel van Nora.
Consequentie daarvan is wel dat hij geen liefdesrelatie met haar aangaat. Als de aartsengelen daarachter zouden komen, zou Patch verbannen worden naar de hel.
Nora wil dit natuurlijk niet laten gebeuren en maakt het uit met Patch.

In visioenen ziet Nora een aantal verontrustende dingen. Bijvoorbeeld de moord op haar vader. Ze ziet hem doodgeschoten worden en degene die de trekker overhaalt lijkt verdacht veel op Patch.
Ze weet niet wat ze ervan moet denken. En nu lijkt Patch het ook nog eens aan te leggen met haar aartsvijand Marcie Millar. Reden genoeg om Patch te gaan haten. 

Een vriendje van vroeger, Scott, komt samen met zijn moeder weer bij haar in de buurt te wonen. Beide moeders proberen Scott en Nora te koppelen. Hier wil Nora niks van weten. Ook Scott blijkt een vreemde jongen te zijn. Praat hij nou tegen de gedachten van zijn moeder, of verbeeldt Nora zich dat?
Maar aangezien Patch haar zegt dat ze zich niet met hem in moet laten is dat des te meer reden om dat wel te doen.

Samen met beste vriendin Vee gaat Nora op onderzoek uit. Als ze samen ergens wat zitten te eten krijgt Nora een envelop in handen gedrukt. Een envelop met een ring en een brief. In de brief staat dat haar vader vermoord is door De Zwarte Hand. 
De vriend van Vee, Rixon, die ook een gevallen engel is, lijkt hier meer van te weten. Misschien dat ze er met zijn hulp achter gaan komen wie de vader van Nora heeft vermoord.

Ondertussen lijkt het nog steeds of iemand het op Nora heeft gemunt.

Op naar deel 3.

Klik op de titels van de boeken om de leeservaringen over de andere delen te lezen.
Drift
    
Dromen
Dreiging

Geen opmerkingen:

Een reactie posten