maandag 29 september 2014

Winnen: De duistere fae

Winnen!

Inmiddels is het 10 maanden geleden dat ik ben begonnen met mijn blog. Afgelopen week zag ik de pageviewteller over de 10.000 gaan.
Omdat ik hier heel blij mee ben, heb ik een winactie op poten gezet.

Ik ga een exemplaar van De duistere fae van Julie Kagawa weggeven. Zelf heb ik het boek net afgelopen weekend gelezen en ik kan je zeggen: Hij is echt de moeite van het lezen waard!


Hoe maak je kans?

- Laat onderaan deze pagina in een reactie weten waarom je graag wilt winnen.
- Volg mij op Bloglovin' of Twitter of like mijn Facebookpagina

Vervolgens kijk ik wie onder mijn volgers de leukste reactie achterlaat.

Op zaterdag 11 oktober maak ik de winnaar bekend.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Harlequin. (Tnx!)21 opmerkingen:

 1. wow 10 000 gefeliciteerd ! dit wordt waarschijnlijk niet de leukste reactie want het enige wat ik kan zeggen is : i need this book! en jouw review heeft het er niet minder op gemaakt. deze serie is geweldig leuk.
  ik volg je op bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd moet je een leuke/originele reden bedenken waarom je een boek wilt winnen. Ehm. Pff. Daar ben ik gewoon niet goed in, ik ben goed in lezen! Ik heb alle boeken van Julie Kagawa gelezen en dit vervolg op de Verloren Prins kan niet snel genoeg binnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hier ben ik je nieuwe volger op Twitter en meteen kans op de Duistere Fae dat laat ik niet aan m'n neus voorbij gaan, hier doe
  ik héél snel aan mee!
  (@es2511)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 10000 views! Ik zit pas over de helft, ik voel me nog een beginner :P Ik volg je op Bloglovin en Facebook! En waarom ik wil winnen: Ik ben bezig om zo veel boeken te hebben/lezen dat ik er een boekenkasteel van kan maken, en De duistere fae kan me daar vast bij helpen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauuw! Het ziet er zeker al leuk en heel aantrekkelijk uit! Het maakt me dan ook heel nieuwsgierig ! Dus waag ik hier mijn kans en wil lekker op de bank het boek verslinden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor een exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd.
  Ook ik doe graag mee, want ik zie in mijn ooghoek dat er nog een gaatje in de boekenkast is voor een boek en ik ben heel benieuwd naar dit boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb geen idee hoe 'Bloglovin' of 'Twitter' werkt, maar je Facebook-pagina liken is natuurlijk geen probleem ^_^
  En waarom ik het boek wil winnen? Reden 1: Omdat ik VER.SLAAFD.BEN aan boeken!
  Reden 2: Omdat ik hou hou HOU van deze genre,
  Reden 3: Omdat in mijn Julie Kawaga-collectie alleen dit boek nog mist,
  Reden 4: Omdat er overal een reden te vinden valt om jezelf te laten verliezen in een andere wereld!

  Liefs Hanneke Hendrikx
  (ik weet niet hoe ik moet reageren en heb als anoniem gereageerd. Ik leef onder een steen vol boeken, dus ben niet zo high-tech ^_^ )

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ten eerste: van harte gefeliciteerd met zoveel views!
  Ten tweede: ik zou het boek ontzettend graag willen omdat Julie Kagawa een geweldige schrijver is en ik helemaal kan wegdromen bij haar boeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 10.000 views! Dat zou ik ook wel willen ;)
  Waarom zou ik het boek willen winnen? Hmm.. ik vind de serie geweldig ik heb alle boeken. Deze wil ik ook suuupppeer graag. Ik vind de karakters echt geweldig en ik ben echt helemaal verliefd op puck ;) ik wilde het boek gaan halen, maar ik ben blut. Mama wil hem heel graag voor me kopen. Maar ze kan het niet, want papa was zijn baan kwijt en nu verdient hij veel minder en kan mama dat niet zo maar meer betalen :( maar nu geen zielig verhaal. Ik zal hem toch niet winnen. Maar ja. Wie niet waagt die niet wint hè :) en ohhja ik heb je facebookpagina geliket :) xxLayla (ik wist niet hoe het anders moest dus dan maar anoniem ;) mijn email adres is laylaafissa@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De vorige delen heb ik natuurlijk allemaal al gelezen maar nu het nieuwe 'vervolg' uit is kán het niet missen dat ik ook deze wil lezen. Mocht ik hem hier niet winnen dan zal ik zeker een andere manier vinden om eraan te komen.. Feit is dat de verhalen zó pakkend zijn geschreven dat je er compleet mee besmet raakt. Het kan gewoon niet anders dan dat je alles in één keer doorleest. Mijn favoriete leesvoer.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd!!! :) ik wil graag meedoen aan deze wedstrijd omdat deze serie mijn favoriete serie is. Ik ben een paar jaar geleden verschrikkelijk ziek geworden waardoor ik in het ziekenhuis belandde. Mijn vriendje was echt heel lief en kocht de eerste twee delen van dit boek voor mij :) de boeken hebben mij er echt doorheen gesleept!! En nu ja ben zo verliefd op die wereld ik vind het echt prachtig geschreven ^_^ dus daarom doe ik mee😊

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd!! Ik wil heel graag dit boek winnen!! Ik ben dol op deze serie, zo geweldig:) Mijn moeder is ook heel erg dol op deze serie! En telkens als ik een deel heb gekocht, leest zij hem de volgende dag, maar ik heb deze deel nog niet...dus ik hoop dat ik het boek win, dan kunnen mijn moeder en ik weer verder^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met al die pageviews! 10.000 is zeker niet niks.
  Ik zou dolgraag de Duistere Fae winnen. Alle boeken van the iron fey heb ik al uit en in mijn kast staan. Net zoals het eerst deel van call of the forgotten. Deze kan daar natuurlijk niet missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte met de 10.000 pageviews. je hebt er een volger (ikke) bij. :) Deze boekenwurm verslind boeken, en laat ik deze nou nog niet gelezen hebben. Je recensie zegt genoeg, dus heeel graag :) Denk dat mijn 12 jarige zoon dit boek ook geweldig zal vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superduper gefeliciteerd met zoveel pageviews ;D Waarom ik dit boek wil winnen? Ik ben gek op Julie Kagawa en haar Blood of Eden en Iron Fey boeken plus eerste deel van de spin-off Call of the Forgotten sieren mijn boekenkast al. (Kan ook niet wachten op haar "Talon".) Ook heeft de wereld die Julie met haar boeken geschept heeft me compleet betoverd en ben ik helemaal in de ban. En ik heb ook al een mooie lege plaats in mijn boekenkast die dit boek roept. Ik hoop dat dit genoeg redenen waren om het boek te winnen. Ik heb je op FB geliked, want ik weet niet goed hoe dit gedoe werkt ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als jij zegt dat dit boek "echt de moeite van het lezen waard" is, dan vertrouw ik daar geheel op. Ik wil dit boek dus niet winnen om te toetsen of ik die mening deel. Maar wel omdat ik ook van het verhaal wil genieten.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd! :) Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit verhaal naar aanleiding van je recensie! Ook zou ik graag willen weten hoe het afloopt met Ethan en Kierran! De andere boeken van Julie Kagawa staan ook in mijn kast en heb ik verslonden! Ik ben erg benieuwd naar de Duistere Fae!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Cool man ga zo door! Ik wil graag verder dromen dus laat maar komen. Of wordt t meer van een nachtmerrie da weet ik dus nog nie ;-p suc6 groetjes Bonnie vermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Proficiat! Ik ben heel benieuwd naar het boek! Ik ken de serie niet, wel al zien passeren en dat is dan een reden om de andere delen te gaan kopen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd!
  Ga zo door je doet het goed!
  doe graag mee omdat het me een leuk boek lijkt
  heb hem al in me handen gehad maar zit op dit moment nogal krap
  like je via Facebook

  BeantwoordenVerwijderen