dinsdag 4 augustus 2015

Op een rijtje: De boeken van juli

Kom ik terug van een weekje Italië, zie ik dat het alweer 4 augustus is en dus hoog tijd om de boeken van juli op een rijtje te zetten.
Ik ben bijna de hele maand vrij geweest, dus je zou zeggen dat ik flink wat gelezen heb, maar dat viel flink tegen. Wel heb ik in plaats van lezen veel andere leuke dingen gedaan. Ook wel eens goed ;-)
Eens even kijken wat ik gelezen heb...Op een rijtje


11 boeken op een rij, waarvan ik er van twee nog geen recensie geschreven heb. Ik heb ook even een weekje blogvakantie gehad, maar jullie houden de recensies van Vertrouwen en Zwarte dageraad van me tegoed. Ik denk dat ik zelfs wel kan beloven dat ze deze week online zullen staan.
Ik kan je wel alvast vertellen dat ik beide boeken erg goed vond :-).

Ik heb in juli weer veel sterren uitgedeeld. Zowel Mooie meisjes als Ik geef je de zon hebben 5 sterren gekregen. Twee heel verschillende boeken, beide erg de moeite waard. Al is er geen boek dat ik deze maand gelezen heb dat níet de moeite waard was. 

25146347 25766025 

Je kon op mijn blog afgelopen maand aan maar liefst 2 winacties meedoen. Beide omdat ik mijlpalen had bereikt op mijn facebookpagina. Eerst had ik er 250. Door de winactie van De Voltooiing van David Baldacci kwam ik al snel op 300. Erg leuk, bedankt volgers!


Vakantieleesfoto's 


Wat er op stapel ligt voor augustus:

Ik ben inmiddels al een eind op weg in het eerste boek van deze maand: De IJzerproef van Holly Black en Cassandra Clare, ook heb ik zelf een exemplaar van De Voltooiing van David Baldacci ontvangen. Ik heb nog ruim een week vakantie en denk dat ik die twee boeken nog wel uit kan lezen. 

Verder komt er deze maand weer eens een editie van Kiezen is moeilijk. Ik heb hem twee maanden overgeslagen. Puur om de reden dat ik kiezen niet moeilijk vond.

En oeps, van de bibliotheekboeken die ik in juli zou lezen is niks terecht gekomen. Morgen moeten ze weer terug. Eens even kijken wat er nog te verlengen is. 

Wat was jouw favoriete boek van juli?


Follow on Bloglovin

1 opmerking: