zaterdag 9 augustus 2014

Crave the night (Midnight Breed #12) - Lara Adrian

Vorige maand schreef ik op mijn blog over The Midnight Breed serie van Lara Adrian. Dit naar aanleiding van een tussendeel in de serie die toen net was uitgekomen: Marked by Midnight.
Crave the night is het twaalfde deel van de serie. Tot nu toe zijn de eerste zes delen in het Nederlands vertaald.

De laatste 3 boeken van de serie spelen zich 20 jaar later af dan de delen ervoor. Dat was in het begin wel even wennen. Gelukkig kwam ik daar met Marked by Midnight weer goed in, zodat dat met dit nieuwe deel gelijk goed in het verhaal zat.

Crave the night gaat verder door op de gebeurtenissen van Edge of Dawn.
De Broederschap maakt jacht op Cassian Gray, die wellicht te maken heeft met Opus Nostrum, een organisatie die de Stam wil uitroeien.
De Stam heeft te maken met een ander, onsterfelijk ras.

In elk van de delen staat een stamlid centraal, in dit geval is het Nathan. Nathan is een eerste generatie vampier, grootgebracht als moordmachine in een instituut. Nathan heeft altijd geleerd dat hij geen gevoel mag hebben. Dat lijkt hij ook niet te hebben, tot hij Jordana Gates tegenkomt. 
De aantrekkingskracht tussen Jordana en Nathan is enorm, ookal weten ze dat ze maar beter zo ver mogelijk bij elkaar uit de buurt kunnen blijven. 

Zoals tot nu toe in alle delen van de serie heeft Lara Adrian het voor elkaar gekregen om een spannende verhaallijn te combineren met erotiek en heeft ze boeiende personages neergezet.
Met dit boek is er nog geen einde gekomen aan de Midnight Breed serie. Ik ga een volgend deel ook zeker lezen.

Sterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjes

Titel: Crave the night
auteur: Lara Adrian
uitgeverij: Delacorte Press
ISBN: 9780345532633 / 9780345532640 (e-book)
aantal pagina's: 272

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten