zondag 24 augustus 2014

Spam je blog!

Mijn vakantie is alweer een week voorbij. Nadat ik in ruim 5 weken 21 boeken heb gelezen en ik 28 posts op mijn blog gezet heb, breekt er weer een wat rustigere periode aan op wat boeken betreft.
Buiten de vakanties mag ik blij zijn als ik twee boeken per week lees.
Omdat ik nu zelf wat minder tijd heb om te bloggen, wil ik jullie hier vandaag de ruimte geven om te spammen :-).
Zelf maak ik altijd dankbaar gebruik van 'Spam je blog' bij anderen.

Dus, ga je gang: Vertel even kort wat er op je blog te vinden is. Ik kom sowieso een kijkje bij je nemen.
Veel plezier!


Follow on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Leuk, ik maak er ook altijd graag gebruik van ;-)
  Mijn blog is best breed. Ik wissel dingen over boeken af met stukjes om over na te denken en persoonlijke blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blog erbij zetten is natuurlijk wel handig haha
  http://www.eccentriclady.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Luna van Leesdame.nl en ik blog al meer dan drie jaar over de boeken die ik lees en ook nog over andere dingen die met lezen te maken hebben. Soms doe ik een leesproject en ik vind boekbloggen gewoon erg leuk, that's it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, leuk ik spam graag mijn blog
  Op connie's boekenblog plaats ik recensies over boeken in allerlei genres . Ook staan er fotoverslagen van evenementen op. En verslagen van boekpresentaties of andere interessante gebeurtenissen . En sinds kort ook interviews
  Ik vind het heel leuk om te bloggen over mijn grote hobby:BOEKEN
  Ik ben te vinden op
  Http://connieflipse.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Pas begonnen met blog. Voornamelijk boekrecensies en hoekje voor dochter van 11 over haar boeken nieuws
  www.conniesboekkies.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blog samen met 2 andere meiden. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou erg leuk dit is mijn magazine www.vbnow.nl
  en mijn blog www.sherryhussain.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maak ik graag gebruik van! Ik heb zelfs twee boekenblogs. Als eerste Ikvindlezenleuk (www.ikvindlezenleuk.nl), een website met recensies over kinder- en jeugdboeken, voor en door kinderen. Iedereen mag hier komen om zijn mening te delen. Er staan al meer dan 300 recensies op de website. Ook een handige plek om een leuk kinderboek te vinden om te lezen.

  Daarnaast blog ik al bijna 9 jaar als Tante Til op "En een kloddertje roze". Hier schrijf ik over de boeken die ik lees, over de reizen die ik maak en andere leuke dingen

  Dank je, Gerrianne, voor het mogen spammen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik spam graag mee :)
  Ik ben pas een maandje bezig met mijn boekenblog (http://boek-aholic.blogspot.nl/). Uiteraard met de nodige recensies maar daarnaast ook nog andere terugkerende rubrieken. Mijn blog is te volgen via bloglovin, facebook en twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk!
  Ik ben nu ongeveer een jaartje bezig met mijn blog marliekeoverboeken.wordpress.com en eigenlijk zegt de naam al genoeg. Ik blog over boeken. Elke week plaats ik een recensie van een boek dat ik gelezen heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi, ik ben Quinty. Een 13 jarig meisje die een tijdje terug een blog is begonnen. Ik ben met niets liever bezig. Ben je nieuwschierig?? Neem gauw een kijkje! http://justquinty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle. Ik doe dat nu voor ongeveer 7 maandjes met veel plezier. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen.

  http://iiithinkpink.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaaaa spammen, dat vind ik leuk!!

  Ik blog (vandaag precies) een half jaar op www.diysforyouandme.weebly.com. Een blog vol inspiratie, leuke DIY's, updates, TAG's, vandaag een Q&A, mijn favorieten, inspiratie en nog veel meer! Het is de moeite waard om er een kijkje te nemen, net als jouw blog ;)
  Ik zie je graag tegemoet!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, leuk hoor, al die reacties :-).
  Ik heb net even een rondje langs alle adressen gemaakt die er tot nu toe opstaan. Ik ben veel leuke en interessante blogs tegengekomen.
  Ook op de beautyblogs, waar ik normaal gesproken niet zo snel naartoe ga. Daar heb ik ook wel blogs gezien die wat bezoeken betreft voor herhaling vatbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi! Ik ben Anouk, 14 jaar en ik heb samen met een paar andere leuke meiden de blog http://www.bellesqagirls.nl . Dit is de versie voor de jonge lezers van http://www.bellesqa.nl omdat daar soms onderwerpen voor komen die niet altijd geschikt zijn voor de jonge lezers. Het is altijd erg gezellig en we posten bijna elke dag wel een blogpost! Onze posts varieren heel erg van onderwerp omdat iedereen lekker schrijf over het onderwerp dat zij vinden.
  Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen!

  Groetjes,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen