zondag 29 oktober 2017

Onafscheidelijk & onbereikbaar (Stouter #6) - Christina Lauren

Titel: Onafscheidelijk & onbereikbaar
Auteur: Christina Lauren
Oorspronkelijke titel: Beautiful beginning | Beautiful beloved
vertaling: Gabriëlla van Karsbergen
uitgeverij: Xander Uitgevers
verschijningsdatum: oktober 2017
ISBN: 978 94 0160 753 7
aantal pagina's: 287
Twee Stouter-novelles in één boek: Onafscheidelijk & Onbereikbaar.
In Onafscheidelijk lees je hoe het verder gaat met Chloe Mills en Bennett Ryan. Oorspronkelijk is dit deel 3.5: Beautiful Beginning.
Onbereikbaar gaat over Sara Dillon en Max Stella en is het vertaalde deel 3.6 Beautiful Beloved.

De andere novelles, Ongedwongen & Ongezien zijn eerder dit jaar gebundeld uitgekomen als deel 5. Deze verhalen zijn de vertaalde delen 1,5, Beautiful Bitch en 2,5, Beautiful Bombshell

Onafscheidelijk:

Chloe en Bennett, bekend uit Ondenkbaar het eerste deel van de Stouter-serie, zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. En Chloe en Bennett kennende gaat dat niet zonder slag of stoot.

Alleen komt Bennett op het onzalige idee dat ze tot de huwelijksnacht geen seks meer zullen hebben. 
Als dat niet tot een ontploffing zal leiden...

Een boeiend vervolg op Ondenkbaar. Zowel verbaal als lichamelijk vliegen de vonken er vanaf. 

Onbereikbaar:

In Onbereikbaar kun je lezen hoe het verhaal van Sara en Max uit Onverwacht (Stouter #2) verder gaat. Sara en Max hielden er voordat hun dochtertje geboren was een bijzondere levensstijl op na. Ze gingen graag naar een exclusieve club om daar bekeken te worden tijdens hun liefdesspel. Dat zit er met de kleine niet meer echt in.

Sara en Max zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar, maar moeten het noodgedwongen wat rustiger aan doen. Toch missen ze het alletwee heel erg hoe het eerst was. Ze zoeken naar een oplossing om te kijken of hun oude ik nog ergens verborgen is, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.Mooi om te lezen hoe gek Max en Sara nog op elkaar zijn. Verder zul je veer herkenbare situaties tegenkomen als je zelf kinderen hebt. Leuk om te lezen. Wel voor een groot deel erg vanille.

Het verhaal van Chloe en Bennett vond ik leuker om te lezen dan dat van Max en Stella. Toch wel een ster verschil. Onafscheidelijk krijgt er van mij vier, Onbereikbaar drie. Kom ik op een gemiddelde van 3,5. 

Net als bij de andere boeken uit de serie, ben ik ook door dit boek heen gevlógen.

De omnibussen zijn als paperback o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. De verhalen zijn als e-book ook los verkrijgbaar voor €3,99 p.st. 
Als je een boek via een van de links op mijn pagina bestelt, ontvang ik een klein bedrag aan commissie. Jou kost dat uiteraard niets extra. 
InstagramFollow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten