zondag 29 november 2015

Unforgiven (Fallen #5) - Lauren Kate

Vanaf 25 januari 2016 in het Nederlands verkrijgbaar!
 
Schuld - Lauren Kate
 
Reserveer bij bol.com
 


Na het lezen van dit boek weet ik weer precies waarom ik de Fallen-serie 4 jaar geleden tot mijn nummer 1 heb gebombardeerd. Wauw!

"Lilith was nothing like Luce. They were as far from each other as east from west. Luce had been an archangel, living a cursed mortal life. Lilith was a mortal cursed by immortal influences, blown across the universe by eternal winds she could not perceive."
Dus als je denkt dat er na Extase, het laatste verhaal van Luce en Daniël geen vervolg meer mogelijk is, dan heb je het mis.
In Unforgiven kom je erachter dat de geschiedenis van Luce en Daniël de ogen van Cam geopend heeft. Hij heeft iets recht te zetten. Lilith. Een geschiedenis die 3000 jaar terug gaat, maar die nu verder gaat.
Cam wedt met de duivel dat het hem zal lukken om in de 15 dagen die hij heeft het hart van Lilith opnieuw te veroveren.
Hiervoor moet hij wel naar Liliths' door Lucifer op maat gemaakte hel.
En aangezien Lucifer de touwtjes in handen heeft én nogal wat duivelse trucjes kent, is het geen vooraf uitgemaakte zaak.

Ik vond het erg spannend. Het zit er bij mensen waarschijnlijk ingebakken dat er de hele tijd de hoop is dat het goede het kwaad zal verslaan.

In de hoofdstukken worden over het algemeen de dagen van de weddenschap tussen Cam en Lucifer genummerd. Tussendoor zijn er hoofdstukken waarin teruggegaan wordt in de tijd naar de eerste keer dat Cam en Lilith voor elkaar vallen.
De hoofdstukken worden afgewisseld tussen Cam en Lilith.

Lilith is eerder in de serie al eens kort naar voren gekomen. Dat was inn Passie (blz. 215). hierin legt Daniël aan Miles en Shelby uit wie Litlith is. Al vind ik die uitleg niet helemaal overeen komen met het verhaal in Unforgiven.

Muziek, behorend bij het boek zijn te vinden op de website van Lauren Kate. Doordat muziek een grote rol speelt in het leven van Lilith, speelt het ook een grote rol in Unforgiven.

En nu, op naar deel 6? Ik hoop het :-)

Sterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjes

24909485Titel: Unforgiven
auteur: Lauren kate
uitgeverij: Random House Teens
ISBN: 9780307976307
aantal pagina's: 229 (e-book)
verschijningsdatum: november 2015


Reserveer bij bol.coma>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten