zaterdag 2 juli 2016

Op een rijtje: de boeken van juniJuni: Een maand waarvan  ik verwachtte dat ik lekker veel buiten kon lezen, maar waarin ik vooral binnen zat omdat het buiten regende en ik overdag maar weinig tijd had om te lezen.
Hopelijk wordt dat deze maand beter. Terwijl ik dit zit te typen is het in elk geval zonnig buiten. Eigenlijk zou ik dus lekker met een boek buiten moeten gaan zitten.
(Te laat, er barst alweer een bui los...)

Eens even kijken... Welke boeken las ik afgelopen maand allemaal?

Op een rijtje:

1. Leven en dood - Stephenie Meyer  (30 mei - 3 juni)
3. Alles wat je lief is - Nicola Yoon  (8 juni - 9 juni)
4. Lachen bij de tandarts - Bianca de Leeuw (voorgelezen)
5. De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp  (9 juni - 18 juni)
6. Verborgen - Karin Slaughter  (18 juni - 25 juni)
7. Moniek in het ziekenhuis - Bianca de Leeuw (voorgelezen)
8. Vechten tegen de Golven - Ineke Kraijo  (25 juni)

(Klik op een titel om de bijbehorende recensie te lezen.)
Negen boeken waarvan ik er twee vijf sterren gegeven heb, Alles wat je lief is en Verborgen. Ook de andere heb ik met plezier gelezen. Al met al een fijne leesmaand.

Nieuwe aanwinsten:Weer een paar mooie aanwinsten, waarvan ik er inmiddels 3 gelezen heb. Op dit moment ben ik bezig in Scoop! Dat boek heb ik gekregen, omdat ik meedoe met de Hebban leesclub. Ik ben bijna halverwege en vind het tot nu toe een erg leuk boek.
Verder lees ik tussendoor af en toe een stukje uit Once Upon a Curse, een sprookjesverhalenbundel, hij leek me wel leuk, omdat ik op Netflix de serie Once Upon a Time volg (seizoen 3).

Bij de kringloopwinkel kocht ik zes delen van de Griezelbus van Paul van Loon. Deze hoop ik over een poosje voor te mogen lezen. Voor nu zijn ze denk ik nog een beetje te griezelig.

De plannen voor juli:

Nog 2 weken werken en dan is het zomervakantie. Een heleboel weken waarin ik hopelijk een heleboel tijd heb om te lezen!

Na Scoop! ga ik beginnen in Jager, het derde deel van de Talon Saga van Julie Kagawa. (Can't wait!)

Voor de zomer heb ik weer eens een abonnement op Bliyoo genomen. Dat kon met een mooie korting, En aangezien er veel boeken bij staan die ik nog wil lezen, leek me dat wel een leuk idee.
Ik heb het niet alleen voor mezelf gedaan trouwens. Mijn zoontje van negen leest niet zoveel op het moment. Nu hoop ik dat hij met Bliyoo op zijn tablet weer wat leuke boeken kan vinden. Hij heeft al wat informatieboekjes gelezen, dus het begin is er.

Op Ikvindlezenleuk.nl wordt dit jaar voor derde keer Zomerlezen georganiseerd. Ook dit jaar doe ik daar weer aan mee. Het lukt me vast wel om drie kinderboeken te lezen in de maanden juli en augustus.

Laat de vakantie maar beginnen!

Wat zijn jouw leesplannen voor deze zomer? 


Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Ja deze maand was niet zo lekker qua weer. Gisteren ook al precies zo'n dag met zon, regen, zon, regen etc. Hopelijk is de rest van Juli wel beter. ;)

  Mooi lijstje gelezen. Die versie van Alice in Wonderland is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzicht! En succes met zomerlezen. Leuk dat je weer meedoet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk, je hebt nu ook die prachtige versie van Alice in Wonderland én Spiegelland.

  BeantwoordenVerwijderen