vrijdag 1 april 2016

Op een rijtje: de boeken van maart

Het is geen grap: Maart is alweer ten einde.
Tijd dus om op een rijtje te zetten wat ik afgelopen maand gelezen heb.Op een rijtje:

9. Minoes - Annie M.G. Schmidt (recensie volgt)

Flink wat gelezen, al zeg ik het zelf. In maart had ik dan ook een weekje voorjaarsvakantie en was er een lang paasweekend. 
Ik was zelf nog wel even benieuwd naar hoeveel bladzijden ik nou gelezen had. Daarom heb ik al die bladzijden maar even bij elkaar opgeteld... 3.712! Oeps ;-)

Het boek dat me van deze maand het meest bij zal blijven is denk ik Eleanor & Park. Dat zeg ik niet omdat het het laatste boek is dat ik deze maand las, maar omdat het een heel bijzonder verhaal was.

Je kunt trouwens op de titels van de boeken klikken om de bijbehorende recensie te lezen, dus ook die van Eleanor & Park.

Zoals je ziet heb ik een start gemaakt met het herlezen van Harry Potter. Deze maand wil ik daarmee verder gaan. Maar zoals altijd liggen er ook nog veel andere boeken op me te wachten.

Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen in Spiegelbeeld, een thriller van Martine Kamphuis en heb ik Vuur & As en Reached nog staan van de bibliotheek. Die moeten natuurlijk wel gelezen zijn voor ze terug moeten.

Nieuwe boeken van deze maand:

Ik heb volgens mij nog nooit neergezet welke boeken ik aanschafte of kreeg ik een maand. Dat is ook wel een keertje leuk. Dus bij deze:


De bovenste boeken kocht ik in de boekenweek. Daarbij kreeg ik het boekenweekgeschenk. Omdat ik de boeken bij twee verschillende winkels kocht, kreeg ik ook twee boekenweekgeschenken, waarmee ik met mijn man en kinderen lekker een dagje getreind heb op 20 maart.

Spiegelbeeld heb ik gewonnen bij een winactie bij Hebban. Veenbrand en Eva's oog kreeg ik als beloning voor het recenseren van Veenbrand. Piept muis alleen kreeg ik deze week van Clavis om te recenseren. Binnenkort kun je meer lezen over dat boekje. 
De laatste drie boeken kocht ik bij de kringloopwinkel. Een goede buit, dacht ik zo :-).


Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je aanwinsten zo gevarieerd zijn. Je hebt inderdaad heel wat boeken gelezen in maart. De eerste zeven uit jouw lijstje las ik zelf al de overige nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zat er bij de andere boeken nog iets wat je van plan bent te gaan lezen? :-)

   Verwijderen
  2. Ik vrees dat mijn huidige TBR al vrij lang is. :)

   Verwijderen
 2. Wauw je hebt echt veel gelezen deze maand! En ik vond dat ik veel had gelezen met mijn zes boeken haha

  BeantwoordenVerwijderen