woensdag 1 juni 2016

Op een rijtje: de boeken van mei
Op een rijtje:

13. De Walnotenkraker - Victor Kammeijer *** (recensie volgt)
15. De tovenaar van Oz - Geronimo Stilton - Lyman Frank Baum ****

(Klik op een titel om de bijbehorende recensie te lezen.)

In totaal heb ik 15 boeken kunnen lezen met bij elkaar opgeteld 4.409 pagina's. Een heleboel!
Van die 15 boeken zijn er 6 recensieboeken, 4 bibliotheekboeken, 3 e-books en 2 'gewone' zelf gekozen boeken uit mijn boekenkast. 3 ervan heb ik voorgelezen.

Mijn #boekperweek-challenge van de bibliotheek heb ik inmiddels gehaald. Dat betekent (uiteraard) niet dat ik voor dit jaar klaar ben met lezen ;-).

Het boek dat me in de maand mei het meest is bijgebleven is Splendi più che puoi. Ik heb zelfs een quote eruit, die ik ook bij mijn recensie heb staan, als vergrendelscherm op mijn telefoon ingesteld :-).
Hopelijk wordt dit boek ooit vertaald in het Nederlands.
Ook Nachtblauw van Simone van der Vlugt vond ik erg goed!

Nieuwe aanwinsten:


Ik houd pas sinds 3 maanden bij welke boeken ik in een maand aanschaf en ik ben verbaasd over het aantal. Ik dacht niet dat het er iedere keer zoveel waren!

Van de 9 boeken op de foto heb ik er 5 al gelezen. Twee ervan al voordat ik ze kocht. Harry Potter. De Orde van de Feniks en De Halfbloed prins had ik alleen in het Engels. Met deze twee exemplaren, die ik bij een winkeltje met tweedehands boeken hier in Meppel kocht, heb ik mijn  hardcover-serie compleet gemaakt. 
Van Rivalen, Het maan-mysterie en Splendi più che puoi kon je afgelopen maand mijn recensie lezen. 

Stockholm Delete heb ik gewonnen bij Club Revu, De Doodsvogel  hebben mijn ouders voor me gewonnen bij de Vrienden Loterij.

De jongen achter het masker heb ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Clavis gekregen. Die zal ik heel binnenkort gaan lezen. Hopelijk aankomend weekend al :-). Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. wauw, je hebt weer een mooi aantal boeken kunnen lezen. Die aanwinsten-blogposts zijn echt confronterend hé. Ik dacht vroeger ook dat het wel meeviel met mijn aantal jaarlijke aanwinsten. Tot ik ze dus allemaal een keertje mooi uitschreef met de prijzen erbij. Oops!

    BeantwoordenVerwijderen