zaterdag 22 maart 2014

Bioscoopkaartjes voor Vampire Academy


Superblij was ik toen ik een paar weken geleden de filmeditie van het boek Vampire Academy van Richelle Mead in mijn brievenbus vond. Met twee bioscoopkaartjes erbij nog wel :-).
Ik ben nu nog steeds blij met het boek, maar met de kaartjes kan ik helaas zelf niet zoveel.
De film draait hier niet in de buurt en om er een uur voor te gaan rijden vind ik een beetje overdreven. Dan wacht ik wel tot de film uit is op dvd en ik hem lekker thuis op de bank kan gaan kijken.
Zit ik nu dus nog wel steeds met twee kaartjes voor een film die waarschijnlijk niet heel lang meer in de bioscoop draait.
Ik zag dat hij bij Pathé bioscopen deze week nog wel draait. En wel in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. http://www.pathe.nl/film/18373/vampire-academy/agenda.

Nu is mijn vraag: Kan ik nog iemand blij maken met twee bioscoopkaartjes voor de Vampire Academy?
Als je de kaartjes graag wil hebben, laat me dat dan z.s.m. weten. Als ik de kaartjes dit weekend verstuur met de post komen ze dinsdag pas aan denk ik. Op maandagen wordt er niet meer bezorgd toch? (Stom).
2 opmerkingen:

 1. Heb je het boek al gelezen? Ik wel en ik vond het echt een heel erg leuk boek! Jammer genoeg draait de film ook niet echt bij mij in de buurt. Misschien koop ik hem later wel een keertje op dvd. Leuke blog trouwens! Ben je gaan volgen.

  Groetjes,

  Laura
  (Laura's book journal)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Laura, ik heb de hele serie achter elkaar door gelezen een tijdje terug. Vond hem super. Ik had dus zelf ook heel graag naar de film gewild. Maarja, ook maar wachten tot hij op dvd is. Leuk dat je me volgt :-).

  BeantwoordenVerwijderen