zaterdag 5 april 2014

Kiezen is moeilijk


Wie helpt me kiezen in welk boek ik vanavond zal beginnen? Stem op de poll hiernaast.

Het winnende boek is Schijnvertoon van Loes den Hollander. Daar zal ik dus vanavond in gaan beginnen. Zodra ik hem uit heb kun je hier lezen wat ik ervan gevonden heb. 
Bedankt voor het stemmen!

Suggesties voor een volgende stemronde zijn welkom :-).


Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrie├źn leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer. Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel?
Alles heeft een prijs...

De dryade Amber O'Neill is door haar unieke maar gevaarlijke gave een buitenbeentje binnen een verborgen bovennatuurlijke gemeenschap in een Engels stadje. Als door een fusie tussen de lokale scholen rivaliserende rassen, zoals draken en dryaden, gedwongen worden hun dagen deels gemeenschappelijk door te brengen, ontaardt er een strijd rond Amber.

Wanneer Amber voor het eerst in aanraking komt met haar gezworen vijand, een drakenjong, krijgt ze een schokkend visioen. Hoe ver kan ze deze draak vertrouwen, en zal hij haar helpen of haar ondergang betekenen?

Wie met vuur speelt..


19081982

Bert van Meulwijk is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien.
Sharon Janssens is verliefd op de verkeerde man.
Annebeth Smid worstelt met haar overgewicht.

Bert, Sharon en Annebeth worden geconfronteerd met gebeurtenissen die ruimte geven voor verandering. Ze reageren op de manier die voor hen persoonlijk het meest vertrouwd is. Maar is het wel mogelijk iets aan je leven te veranderen als je kiest voor de bekende weg? Het antwoord op die vraag wordt ingewikkeld als het eerste slachtoffer valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten