vrijdag 18 april 2014

Stouter #1 - Ondenkbaar - Christina Lauren

Net als in het vorige boek dat ik gelezen heb heet de hoofdpersoon in dit verhaal Chloe. Verder houdt de vergelijking wel op.

Chloe Mills doet haar masterstage bij Ryan Media Group. Sinds een paar maanden werkt ze daar voor de pas teruggekeerde Bennet Ryan. Een klootzak van een baas met last van woedeaanvallen. Helaas voor Chloe lukt het niet om hem alleen maar als klootzak te zien. Hij is, in de bewoordingen van Chloe, erg lekker om te zien.

Als Chloe op een dag te laat op haar werk komt moet ze als straf extra hard werken en na werktijd een presentatie aan meneer Ryan geven.
Ze treft hem alleen in een vergaderzaal.
Uiteindelijk blijft dit, volgens de verwachting van het boek, natuurlijk niet bij het geven van een presentatie.

Hierna is er bijna dagelijks een situatie op kantoor waarin Chloe en 'meneer' Ryan verwikkeld raken in een ruzie die vervolgens uitdraait op seks. Ze hebben en enorme hekel aan elkaar, maar kunnen ook niet uit elkaars buurt blijven.
En dan moeten ze ook nog samen naar een conferentie in San Diego. Als dat maar goed gaat...

Een leuk boek om te lezen. Het verhaal heeft wel erg veel weg van de 50 tinten trilogie van E.L. James en de Crossfire trilogie van Sylvia Day. Weinig nieuws wat dat betreft. Wel wat geloofwaardiger.
Als je op zoek bent naar een erotische roman vind je in dit boek precies wat je zoekt.
Dit boek is het eerste deel van de Stouter-serie. Al schijnen de volgende delen wel andere hoofdpersonen te hebben. 

Sterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjesGeen opmerkingen:

Een reactie posten