dinsdag 2 september 2014

Op een rijtje: De boeken van augustus

Wat is de maand voorbij gevlogen!
Begin van de maand had ik nog vakantie, nu heb ik alweer ruim 2 weken gewerkt. Gelukkig nog wel aardig wat tijd gehad om te lezen. Om eerlijk te zijn heb ik, terwijl ik dit typ, nog geen enkel idee hoeveel boeken ik afgelopen maand gelezen heb. Tijd om ze eens op een rijtje te zetten en te tellen.
Klik op de titel om de bijbehorende recensie te lezen.

Van deze boeken wilde ik eigenlijk een top 3 maken. Dat lukt me niet. Er bleven er 4 over. Dan maar een top 4 deze maand. Ze waren in ieder geval allemaal de moeite waard. Het was een leuke maand wat lezen betreft :-).
Er zat bij de 11 boeken die ik gelezen heb maar eentje die 5 sterren gekregen heeft. Dat is Hasse Simonsdochter. Verder zijn er 8 (!) boeken bij die ik 4 sterren gegeven heb. Dat hadden er ook 9 kunnen zijn. Half Zwart zat op het randje. 
Ik vraag me wel eens af of ik de boeken die ik lees te hoog beoordeel, maar als ik nu het lijstje bekijk, dan vind ik dat deze boeken stuk voor stuk de sterren verdienen die ik ze gegeven heb. 
Bij boeken die ik zelf uitkies zit ik zelden onder de 3 sterren. Dan kan ik maar één conclusie trekken: Ik kan goed boeken kiezen ;-). 
Vanaf Camille heb ik op mijn nieuwe Kobo Aura gelezen. Die leest echt heel fijn. Ik had nooit gedacht dat een e-reader met achtergrondlicht zo handig zou zijn. Mijn stelling was altijd: Een papieren boek heeft toch ook geen verlichting? 
Als je het verhaal achter mijn nieuwe e-reader wil lezen, klik dan hier.


Follow on Bloglovin

3 opmerkingen: