zaterdag 20 juni 2015

Winnen! Winnen! Winnen! - Nevel - Olga Hoekstra
Nog twee weekjes, dan begint hier in het noorden de zomervakantie. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mij. Vakantie = lekker veel leestijd. Daar word ik blij van.

Om samen met jullie te vieren dat het bijna zomervakantie is (of misschien voor jou nog geen vakantie, dan toch hopelijk wel zomer...) heb ik Xander Uitgevers gevraagd of ze mee wilden werken aan een winactie.
En ja hoor!

Ik mag weggeven:

Niet 1, niet 2, maar wel 3 exemplaren van Nevel, geschreven door Olga Hoekstra!


23859949 23859949 23859949

Waar gaat het boek over?

Op de vuilnisbelt ligt het dode lichaam van een jonge vrouw. Een lichaam vol littekens, mishandeld, een brandwond in haar nek. De geur van de dood dringt de neus van rechercheur Thomas DeLohr binnen. Nieuwe slachtoffers, een nieuwe zaak. Kan Thomas zijn hoofd erbij houden, of wordt hij te veel herinnerd aan de verminkte lichamen van vroeger? En trekt hij deze gruwelijke aanblik wel nu hij binnenkort zelf vader wordt? Na maanden radiostilte loopt ook journalist Fleur Benedictus Thomas weer tegen het lijf. Hun liefde lijkt onmogelijk, en de details in de zaak voeren Fleur steeds terug naar de herinneringen aan haar mishandelde zus. Maar het is onmogelijk de zaak te laten rusten en Fleur komt gevaarlijk dicht bij de dader. Of liggen de feiten toch heel anders? (Bron: Goodreads)

Dit is het tweede boek over rechercheur Thomas DeLohr. Het eerste boek heet Dodenweg. Die ben ik zelf op het moment aan het lezen om daarna Nevel te gaan lezen. 
Ik heb begrepen dat de boeken heel goed los van elkaar gelezen kunnen worden. Mijn oordeel daarover kun je binnenkort op mijn blog lezen. 

Maargoed. Je bent hier vast ook om te weten hóe je Nevel kunt winnen, omdat je jezelf waarschijnlijk al helemaal voor je ziet met dit boek in handen. Thuis in je tuin in de zon of op een mooie vakantiebestemming.

Om kans te maken op het boek moet je de volgende vraag goed beantwoorden:

In welke plaats spelen de thrillers Dodenweg en Nevel zich af?


Mail je antwoord op deze vraag naar lezenisgezond@gmail.com o.v.v. 'Winactie Nevel', like mijn facebookpagina en like en deel de post van de winactie.

Meedoen kan tot en met zaterdag 27 juni. Succes!!

2385994922710115

Klik hier om mijn recensie van Nevel te lezen.

Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Lijkt me een spannend boek, fijn om in de vakantie te lezen!
  Actie gedeeld via Twitter:)
  @es2511

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geliked, gedeeld en een mailtje gestuurd. Leuke actie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat er al zoveel mensen meedoen :-).
  Iedereen die gemaild heeft, heeft het goede antwoord gegeven. Jullie zitten dus allemaal nog in de race. Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat er al zoveel mensen meedoen :-).
  Iedereen die gemaild heeft, heeft het goede antwoord gegeven. Jullie zitten dus allemaal nog in de race. Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen