dinsdag 1 maart 2016

Op een rijtje: De boeken van februari

Februari is voorbij. Tijd om op een rijtje te zetten wat ik deze maand gelezen heb.

Op een rijtje:


 1. Bibliotheek der Zielen - Ransom Riggs *****
 2. Matched - Ally Condy ****
 3. Crossed - Ally Condy ****
 4. Trots en vooroordeel - Jane Austen ****
 5. Rode Koningin - Victoria Aveyard *****
 6. De Gorgels - Jochem Myjer *****
 7. Glass Sword - Victoria Aveyard *****
 8. Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet - Tosca Menten ***
 9. De voorlezer van 6:27 - Jean-Paul Didierlaurent ****
Klik op de titel om de bijbehorende recensie te lezen.

Maar liefst 3 boeken die ik 5 sterren heb gegeven: Bibliotheek der Zielen, Rode Koningin en Glass Sword. Ik zou niet kunnen zeggen welke van deze 3 ik het beste vond.

Glass Sword ebook by Victoria AveyardBibliotheek der zielenRode koningin
                              

Ik heb veel boeken uit series gelezen. 6 van de 9 boeken. Veel young-adult/fantasy. Dat blijft mijn favoriete genre. Ik probeer af en toe wat af te wisselen.

Thrillers heb ik de laatste tijd helemaal niet gelezen. Het gebeurt zo vaak dat ik ze te voorspelbaar vind. En dat terwijl ik echt wel van thrillers houd.
Dus, als iemand nog een tip heeft voor een onvoorspelbare thriller: ik hoor het graag!

Las ik eerst de meeste boeken op mijn e-reader, deze maand was dat er maar één. De bibliotheek heeft genoeg leuke boeken blijkbaar. Meer dan de helft van wat ik gelezen heb, komt daar vandaan.

Wat er op stapel ligt voor maart:

Hiervoor zou ik eigenlijk het stukje van afgelopen maand kunnen kopiëren, want behalve aan Bibliotheek der zielen heb ik niks gelezen van wat ik daar noemde. In de herhaling dus.
En aangezien ik een weekje vakantie heb, denk ik dat ik dit keer toch wel ergens aan toe moet kunnen komen.

Op dit moment ben ik voor HarperCollins Witheet van Jennifer L. Armentrout aan het lezen. Jaja, weer een young-adult/fantasy. Ik ben ongeveer een kwart op weg en hij bevalt me goed!

Quotes

Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar ik ben begonnen met het zetten van quotes op afbeeldingen van boekcovers. Ik vond het zelf wel een leuk idee. Ik haalde er namelijk zelfs wel eens eentje van Pinterest (klik voor mijn Pinterest-pagina), maar bedacht dat ik het net zo goed zelf kon gaan doen met de quotes die ik zelf uit gelezen boeken gehaald had.
Deze maand ga ik ook weer kijken of ik quotes zie die ik goed genoeg vind om een afbeelding mee te maken.Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

 1. Wat knap dat je zoveel boeken hebt gelezen deze maand! En het zijn allemaal ook geen dunne boeken, maar ook een paar dikke pillen. Ik heb Bibliotheek der Zielen deze maand ook uitgelezen en ik vond hem ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga vrolijk verder met lezen in maart :)

   Verwijderen