vrijdag 9 mei 2014

Zusje - Rosamund Lupton

 Help, ik kom niet door dit boek heen! Ik kom er niet eens in eigenlijk.
Ik heb ongeveer 3 hoofdstukken gelezen verdeeld over even zoveel dagen en het verhaal kan me nog niet boeien.
Wat ik tot nu toe gelezen heb is dat Beatrix' zus vermist is en dat ze aan een of andere rechercheur vertelt wat ze in de tijd dat haar zusje Tess nu vermist is heeft moeten doormaken.
Beatrix' schijnt ergens achter gekomen te zijn en dat moet verder uitgezocht worden.
Ik vind het verhaal tot nu toe dermate verwarrend dat ik er niet in kom.
Beatrix' praat in het nu met een rechercheur en vertelt aan die rechercheur over gesprekken met een andere rechercheur die in het verleden hebben plaatsgevonden. Ondertussen lijkt het een soort lange brief aan haar verdwenen zusje.

Kan iemand me vertellen vanaf waar dit boek de moeite van het lezen waard is en of het überhaupt de moeite van het verder lezen waard is.
Op deze manier kom ik nog in een leesdip!

Ik heb het boek uitgelezen! Klik hier voor mijn recensie.

3 opmerkingen:

 1. Ik komt toevallig aanwaaien op je blog en zag je vraag staan, ik vond dit een steengoed boek en hoop dat je het nog niet aan de kant hebt gelegd? In het kort:

  Er lopen twee verhaallijnen, Beatrice die bijna dagelijks praat met de advocaat van het OM, de heer Wright (zij vertelt hem wat er vanaf dag 1 is gebeurd en hoe niemand haar gelooft als zij zegt dat Tess geen zelfmoord heeft gepleegd (nu je dit weet zal je het verhaal beter snappen. Zij vertelt hem alles in de verleden tijd (hij zei toen, de rechercheur luisterde niet naar me, etc etc).

  De andere verhaallijn is hetgeen jij noemt, Beatrice schrijft een lange brief aan haar overleden zus om haar te vertellen wat er is gebeurd vanaf het moment dat Beatrice gebeld werd met de boodschap dat haar zusje verdwenen was. Dit staat los van het verhaal dat zij aan het OM vertelt.

  Lees anders mijn recensie even: http://sandraschrijftenleest.wordpress.com/2014/04/23/mijn-boek-recensie-van-zusje-van-rosamund-lupton/

  Wat ik al zeg, ik vond het een steengoed boek maar je moet er wel even inkomen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sandra,

   Ik heb het boek nog niet weg gelegd. Vanavond ga ik er nog maar eens in verder lezen. Ook via facebook krijg ik vooral positieve reacties over het boek.
   Ik ben erg benieuwd. Áls ik hem nog uitlees zal ik er op mijn blog zeker nog een stukje over schrijven. Jouw recensie is duidelijk :-).

   Verwijderen
  2. Ik herken je nu pas nu ik je naam zie, wij zitten allebei bij de Facebook groep boekenbloggers 25+

   Goed om te horen dat je het nog niet hebt weggelegd! Ik heb vorige maand Later gekocht van dezelfde schrijver maar moet het nog lezen. Fijne avond!

   Verwijderen