dinsdag 22 juli 2014

Volle overgave (Bootcamp #2) - Shemara Jasmine


Half mei heb ik Strak pakje, het eerste deel van de Bootcamp serie gelezen. Dat vond ik zo'n leuk boek, dat ik dit deel ook erg graag wilde lezen. Wat ook erg leuk is, is dat ik hem toen van de uitgeverij als recensie exemplaar gekregen heb. Wederom een erg leuk boek!

Waarschuwing: Als je van plan bent om nog in deel 1 te gaan lezen, dan kan je deze review misschien beter niet lezen i.v.m. spoilers. Als je deel 1 al gelezen hebt, is het geen probleem.

In dit deel kun je lezen hoe het verder gaat met Emma, die in het vorige deel haar baas Randall aan de kant zette en weer een relatie kreeg met haar jeugdvriendje James. James is inmiddels een internationale superster die niet eens rustig over straat kan zonder overvallen te worden door fans en paperazzi.
Emma heeft een managementfunctie gekregen bij het bedrijf waar ze voorheen financieel adviseur was. Vanaf de dag dat ze in haar nieuwe functie begint laat haar meerdere, Lisa, duidelijk merken dat ze niks van Emma moet weten. Waarom dat is, daar komt Emma al snel achter. Lisa is in ieder geval niet van plan het haar gemakkelijk te maken.
Ondertussen is Betty druk bezig met de talentenjacht waarvan ze in het vorige deel de voorrondes is doorgekomen. Ze wordt voor een reallifeserie continu achtervolgd door camera's. En dat terwijl ze middenin de voorbereidingen van haar bruiloft zit. Een Bootcampbruiloft.
De moeder van Emma bestookt Emma met ellenlange e-mails. E-mails de ze nooit leest. Zo mist ze wel enkele belangrijke details van onder andere de familiefeestjes waar ze naartoe gestuurd wordt.
Op een familiefeestje komt ze na lange tijd ook haar neef Alex weer tegen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en vinden het een goed idee om weer eens wat vaker met elkaar af te spreken nu Emma weer in Nederland woont.
Met James gaat intussen niet alles van een leien dakje.

Een heel leuk boek! Ik ben er aan het eind van de middag begonnen met lezen en heb, weliswaar met een paar tussenstops, doorgelezen tot ik hem dezelfde avond nog uit had. Dat kan ook makkelijk. Het is geen dik boek en het verhaal loopt als een trein. Een boek om je lekker bij te ontspannen.

De situaties waar Emma in beland zijn voor haarzelf niet altijd even leuk en soms zelfs om je kapot te schamen, maar voor de lezer wel erg grappig :-). Ikzelf had af en toe plaatsvervangend het schaamrood op de kaken staan. Knap als een boek dat met je kan doen vind ik.
Ik wil wel erg graag weten hoe het verder gaat trouwens. Dus, kom maar op met deel 3!

Sterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjesSterren plaatjes

Titel: Bootcamp #2 - Volle overgave
auteur: Shemara Jasmine
uitgeverij: Xander uitgevers
ISBN: 9789401602099
aantal pagina's: 205
Geen opmerkingen:

Een reactie posten